Xavi osuu Real Madridiin lähtevän Iker Casillasin hoitoon

Entinen Barcelonan ja Espanjan keskikenttäpelaaja Xavi on lyönyt Real Madridissa, koska se ei antanut lähtevää kapteeniaan ja maalivahtiansa Iker Casillakselle lähetystä, jonka hän ansaitsi ennen siirtymistään Portoon.

Seurasi Casillasin vanhempien sanomaa sanomalehdissä, että heidän poikansa oli pakotanut klubin presidentti Florentino Pérez.Real Madrid yrittää korjata Iker Casillasin vahingot – mutta vain pahentavat asiat Lue lisää

Kontrasti sunnuntain surrealistisen ulkonäön ja lähetyksen välillä Barça antoi Casillasin läheisen ystävän Xavi kertoi.

Barcan akatemian tuote, Xavi, 35, liittyi Qatarin puolelle Al Sadd viime kauden lopulla ja Fanit, virkamiehet ja joukkuetoverit kunnioittivat häntä pakatussa Nou-leirissä, jossa keskikenttäpelaaja ympäröi perhe ja ystävät.

Xavi kirjoitti Espanjan päivittäin La Vanguardia tiistaina, että Casillas ei ollut muuttunut, 17-vuotiaiden MM-kisoissa Egyptissä vuonna 1997 ja että hän muistuttaa Ained “good person”.

“Siksi se jättää huonoa makua, mitä tapahtuu hänen kanssaan nyt”, Xavi kirjoitti. “Viime vuosina olen nähnyt, että hän ei nauti itseään kuin aiemmin.Hän näyttää edes katkera, ja mielestäni jokaisen tämän maan pitäisi ajatella tätä.

“Ei voi olla, että kypsät espanjalaiset urheilijat eivät osoita riittävää kunnioitusta, että ihmiset laiminlyövät arvostamaan kaikkea, mitä he ovat tehneet urheilustaan ​​ja Vaan keskittyä vikoihinsa, joskus haitallisella tarkoituksella. “

Xavi verrattiin Juventus ja Italia maalivahti Gianluigi Buffon, jonka hän sanoi näytti silti nauttivan päättäväisesti 37-vuotiaana.

“Katson Ikeria, ja minulla on tunne, että viime aikoina hän pelaa painostuksen alla, ikään kuin hän joutuu osoittamaan, mikä on hieno pitäjä jokaisessa ottelussa ilman iloa, joka hänellä oli aina. Nyt hän menee Portoon ja olen varma, että hänet tulee tervetulleeksi sankarina. Poissa täältä he arvostavat häntä enemmän. “

Rate this post