Thunder pelata ruma loistavasti, kun he shokkissa Warriors konferenssin finaalissa

Tämän vuoden NBA: n pudotuspelit ovat löytäneet heikkonsa nyt, heittäytyvät otsikon haltijoihin huurteisilla huijareilla. Oklahoma City Thunderista tuli huonoja kavereita, kun he rikkoivat, mikä oli todennäköisesti Tim Duncanin viimeinen mestaruuskilpailu. Ja nyt he yrittävät pilata Golden State Warriorsin iloa.

OKC kääntyi Warriorsin kerrokseen maanantai-iltana enää muutama vuosi sitten nuori, onnellinen joukkue, stomp auringonpaisteessa. Oklahoma Cityn joukkue ei ole mitään hauskaa. Lähes jälkikäteen Steph Curryn länsimaisessa konferenssissa Thunder on rempseytynyt itselleen kovaksi koripallon karkeaksi spoiluksi, joka on valmis työntämään, kyynärpäätä tai nyrkkeilemään kohti voittoa.Tämä tekee niistä vakavimman uhkan Warriorsin tanssille toiselle suoralle otsikolle. He estävät heitä kauhistuttavasta maailmasta, jolla ei ole mitään menettää – tappava yhdistelmä pudotuspeleissä. Itä-konferenssin finaalit: Raptors voi voittaa – vaikka he menettäisivät Cavsille Lue lisää

“Tarkoitan, että kuulemme se koko ajan, puolustus voittaa pelejä “, Oklahoma City eteenpäin Kevin Durant sanoi lyijyä, intohimoinen ääni jälkeen Thunder 108-102 voiton Warriors ensimmäisessä konferenssissa lopullinen peli.

Tiimi, joka oli jonka pitäisi olla Warriorsin uusin uhri heidän marsssillaan seuraavaan otsikkoon, ei mene hiljaa. Kaikki nämä kauniit kulkevat ohitukset ja herkät pelaajan liikkeet, jotka häikäistivät NBA: ta tällä kaudella, eivät vaikuta kaikkien Oklahoma Cityn pelaajien ydinkysymyksiin.Thunder käyttää sanoja kuten “joustava” ja “keskittyä”, jotka tavallisesti täyttävät pimeän, raskas puhujan joukkueesta, joka tarkastelee pudotuspeleitä pitempänä, tylsiä slogina peleille, jotka kärsivät pikemminkin kuin voittanut. NBA (@NBA) Russ & amp; KD outduel Steph & Klay on #WARRIORSvTHUNDER Peli 1! Https: //t.co/YXFcbtSBDTMay 17, 2016

Pelissä 1 he pakottivat Golden State kiirehti täydellisyyttä. Heidän aggressiiviset käsiinsä pallolla pakottivat Warriors pois tarkasta ja herkästä tahdista. Kulot heitettiin jalka liian pitkälle, laukaukset olivat tuumaa liian pitkälle vasemmalle tai oikealle. Warriors ei kaipaa paljon. Mutta kaikki Thunder tarvitsi kääntyä Golden State osapuoli seitsemän pelin sota oli curry (26 pistettä yöllä) ja Klay Thompson (25) ampua muutaman sekunnin liian pian ja vain väärään kulmaan.Kultainen valtion kone hajosi sen jälkeen.

Ne ovat vastalääke vaivattomaan loistoon, joka on ollut Golden State lähes näistä viimeisimmistä kausista. Jos he aikovat voittaa he voittavat ruma ja tämä on jotain, mitä he ovat enemmän kuin hienoa. Tuo päättäväisyys ei koskaan ollut ilmeisempi kuin neljännellä vuosineljänneksellä, kun he taistelivat tiensä voittoon – yhdessä ottelussa he olivat 14 pistettä Warriorsille.Durant nosti 26 pistettä, mukaanlukien ratkaiseva jumpperi, jossa jäljellä oli 30 sekuntia, ja Russell Westbrook teki 24 toisella puoliskollaan 24: stä. “Tarkoitan, mitä juhlia?” Durant sanoi joukkueensa karuista ulkoasusta sen jälkeen, mikä olisi ollut tärkeä voitto. “Emme ole voittaneet mestaruuskilpailua.”

Hän ei hymyili. Thunderin Steven Adams pahoitteli apinoiden kommentteja Warriorsin pelin jälkeen Lue lisää

Kun Thunder oli Warriors. Kun Durant oli curry, pelaaja, joka näytti kuin hän rakasti joka minuutti hän oli tuomioistuimessa. Durant toi selkäreput postgame-lehdistötilaisuuksilleen ja Westbrookilla oli hauskat puvut.Ne olivat kaikkien rakkaita, joukkue, jonka maailma halusi pahasti voittaa.

Myöhemmin maanantai-iltana, kauan Curry oli pukeutunut ja lähtenyt areenalta, Durant viipyi salissa Thunder-pukuhuoneen ulkopuolella. Hänellä oli repäisytettyjä farkkuja ja farkkutakki. Hän ei käyttänyt reppua. Hän ei näyttänyt nuoralta ja onnelliselta. Hän odotti kärsimättömästi Westbrookia, joka oli useita askeleitä takana ja näytti vähemmän kuin muotikuvake ja enemmän kuin joku lähti kävelemään koiraa ylimitoitetulla oranssilla hupulla. Thunder on kasvanut jotain paljon vähemmän hauskaa, mutta paljon vaarallisempaa. He ovat unohtaneet ja kokeneet ja he tietävät, miten Splash Brothers taistelee tekemään kaiken näyttävän helppoa. Kuka tiesi vuosia sitten, tämä olisi Westbrookin ja Durantin mantra?Mutta jos he koskaan voisivat voittaa nimensä yhdessä, se on seikka, jonka he joutuvat tekemään. Ne eivät koskaan voineet voittaa kaikkea olemalla kauniita, mutta ne saattavat vain ottaa kaiken pelaamalla ruma.

Uusi Thunder ei koskaan ole niin rakastettava kuin rajattomat Warriors, jotka ohittavat kulkevat pelien läpi upealla helpolla, joka voi muistuttaa maailmanluokan jalkapallojoukkue.

“He eivät tehneet monia virheitä puolustuslinjaan, joka pakotti meidät huonoihin laukauksiin”, Curry sanoi. “Pahimmillaan imivät”, Golden Statein Draymond Green sanoi.

/ p>

Tämä oli tietysti vain yksi pitkä sarjan peli, ja Curryn ottamat laukaukset, jotka näyttivät tyhmältä maanantaina, olisivat olleet loistavia, jos ne olisivat laskeneet. Hänellä on tapana kääntää laukauksia, joita kukaan ei saa ottaa taideteoksiin.Jos kaksi niistä yrityksistä, jotka sulkivat vanteen ja sijaitsivat verkon välityksellä, puhuisimme toisesta luvusta loputtomasta Curry-tarinasta.

Mutta hän ei tehnyt niitä ja seitsemällä liikevaihdolla, monet hämmästyneestä passista yrittävät Thunderin jättimäisen etupihan yli, ja hän putosi uuden Thunderin asettamaan ansaan, joka yrittää murskata tiensä mestaruuteen. Kahden viikon kuluttua he ovat hakeneet Spurs ja Warriors kolme kertaa kotiinsa, joka on yhtä monta kertaa kuin San Antonio ja Golden State kadonnut kotona kaikkina vuodenaikoina. Vuosien epätoivon jälkeen he ovat oppineet toimittamaan epätoivo muille. Yhtäkkiä soturi on uhka. Vähän näki Thunder tulevan.

Rate this post