Saido Berahino vakuuttaa, ettei koskaan enää pelaa West Bromia, koska Spursin tarjoukset hylättiin

Mauricio Pochettino jäi ilman tunnustettua hyökkääjää, jonka hän kaipasi kun Tottenham Hotspurin ponnistelut Saido Berahinon palkitsemiseksi West Bromwich Albionilta siirtoajan päättymispäivänä epäonnistuivat draaman ja vihan keskellä.

Spursilla oli jo 18 miljoonaa puntaa ja 22 miljoonaa puntaa Berahinoa hylättiin, ja kävi ilmi, että yksi paketeista oli rakenteeltaan noin 3,5 miljoonaa puntaa vuosittain viiden vuoden ajan, mikä oli ollut raivostuttanut West Bromia ja heidän presidenttinsä Jeremy Peaceia. Facebook Twitter Pinterest Saido Berahino tweetoi vihaa West Bromista ennen viestin poistamista.Kuva: Screengrab

On syytä huomata, että modernin pelin monista tarjouksista perittävät maksut ovat jakautuneet vuosien ajan – esimerkiksi Real Madrid maksaa takaisin Tottenhamin Gareth Bale’n £ 86 miljoonalle siirrolle Bernabéulle vuonna 2013.

Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy palasi Englannin pelaajalle aikaisintaan tiistai kello 18 mennessä ja teki kaksi uutta tarjousta rauhan mukaan, mutta West Brom hylkäsi heidät ja jätti Berahinon. oli lähettänyt kirjallisen siirtopyynnön viime viikolla yrittäessään pakottaa kysymyksen turhautumisen ohella.Tottenham vaati, että heidän lopullinen tarjoussa oli 25 miljoonan punnan arvoinen – pitkä hinta, jolla West Brom voisi harkita myyntiä. Joleon Lescottin merkkejä Aston Villasta West Bromwich Albionista Lue lisää

Klo 17.00, tunteet kiertelevä, Berahino oli ottanut Twitterissä ehdottaa, että hän ei aio pelata uudelleen rauhan seuran. “Anteeksi, kuinka en voi sanoa tarkalleen miten klubi on käsitellyt minua, mutta voin virallisesti sanoa, että en koskaan pelaa Jeremy Peaceia”, Berahino kirjoitti.

Tony Pulis on myös katkerasti järkyttynyt.Hän jätti Berahinoon edellisistä kolmesta ottelusta – Chelseaa, Port Valea ja Stoke Cityä vastaan ​​- sillä West Bromin manageri katsoi pelaajan olevan väärässä mielessä, keskittyä jalkapalloonsa.

Pulis on nähnyt ei ole mitään arvoa, joka pitää jumalan epäonnistuneen jäsenen, ja hänen on nyt löydettävä tapa syrjäyttää Berahino. Lisäksi Pulis oli halunnut ottaa Keski-puolustaja Federico Fazio Tottenhamista ja West Brom oli tehnyt 5m £. Ratkaisu purkautui rauhan ja levyn välisen huonon tunteen vuoksi. Rauha teki viidennen julkisen lausuntonsa Berahino-tapauksesta tiistai-iltana ja siinä jälleen kerran haki Tottenhamille, kuinka he yrittivät allekirjoita soitin.Hän valitti Tottenhamin ajasta, heidän liikkeensä olivat tulleet ikkunan viimeisiin viikkoihin ja Berahinon arvosanoihin.

“Meillä on avainasemassa oleva pelaaja, klubimme edullisesti “, sanoi Peace. “Nämä taktiikat ovat jatkuneet huolimatta siitä, että esitin ensimmäisessä keskustelumme Daniel Levyn kanssa asiasta elokuun puolivälissä. Sanoin, että Saidon myyminen niin myöhään ikkunassa ei ollut meidän asialistalla.Meillä on nyt tehtävää korjata tämän valitettavan episodin aiheuttamat vahingot. “Premier League: n siirtoikkunan arvostelu: miten he kaikki tekivät? | Guardian-kirjoittajat Lue lisää

Toisaalta Tottenham sanoo aloittavansa Berahinoon siirtymisen jo elokuun puolivälissä, ja se oli West Bromin toistuvia julkisia julkilausumia – mukaan lukien Berahinon siirtopyyntö – hänet Hawthornsissa.

Pochettino oli tehnyt selväksi, että hän halusi toista vaihtoehtoa eteenpäin, ja hänen on nyt luotettava viimeaikaisiin allekirjoituksiin, Clinton Njié ja Son Heung-min, tukemaan Harry Kanea.

Pochettino on teknisesti edelleen Emmanuel Adebayor, kun hyökkääjä, joka on epäonnistunut klubissa, ei päässyt siirtymään West Ham Unitediin että hän halusi. Adebayor vaati, että Tottenham maksaa hänen sopimuksensa viimeisen vuoden – summan noin £ 5m – ennen kuin hänet voi siirtyä vapaana asiamiehenä. Levy kieltäytyi tekemästä niin. On epätodennäköistä, että Adebayor, joka on menettänyt No 10 -paidensä Kaneen, palaa takaisin.

Tottenham epäonnistui myös Southamptonin tarjousta varten keskikenttäpelaaja Victor Wanyaman kanssa, joka oli £ 20m arvoinen ja sisälsi joko Érik Lamelan tai Andros Townsend lainaa, kun he myivät laitaan Aaron Lennon Evertonille noin £ 4m ja lainasivat koko takaisin DeAndre Yedlin Sunderlandille kaudelle.

Rate this post