Maailma T20: Nuoret Englanti toivovat pilata Länsi-Intian vanhan vartijan viimeisen hurran

Suhteellisesti Englannin Twenty20-krikettien lapset ovat lapsia. Joukkueessa on vain yksi mies yli 30-vuotiaana, ja se on Liam Plunkett, joka oli myöhäinen korvaaja Steven Finnille ja joka on todennäköisin seamer, joka jätetään pois viimeisestä XI: sta Wankheden stadionissa keskiviikkona. Sitä vastoin Länsi-Intiassa on kahdeksan miestä yli 30 valita joukostaan. Maailma T20: Joe Root haastaa Englannin joukkue pitää viileä Intiassa Lue lisää

Heidän voitollaan vuoden 2012 turnauksessa Sri Lankassa, mikä auttaa selittämään joukkueensa kunnianhimoisuutta. Onko heillä viimeistä hurrata heitä huolimatta kaikista lohkaisurheilusta, joka rikkoi West Indies krikettia? He olisivat varmempia, jos Sunil Narine, joka oli niin kriittinen heidän menestyksestään neljä vuotta sitten, pidettiin edelleen laillisena keilaajana.Mysteerinen kiekko on harvinaista ja kätevää seuraavien kolmen viikon aikana. Englanti on suosikki pelaajien otteluissa, mutta kukaan ei voi ottaa West Indiesia tässä muodossa luottamuksen mukaan. Hämmästys takaisin West Indiesin ylimääräiseen kampanjaan on varoittava muistutus.

Koska he eivät voineet voittaa kumpaakaan ottelustaan ​​jotenkin, he ryntäsivät epätodennäköiseen uuteen Uuteen-Seelantiin viimeisessä “Super Eight” -pelissä ennen Menestyminen voittoon Super Super -versiossa. Chris Gayle johti juhlia pitkään yökerhoon joukkueenvalmistuksessa.

Puoliluokissaan West Indies rikkoi Australiassa 205: aan neljälle Gayle-krakkauksella 75: llä 41: stä pallosta. He jatkoivat pelin voitta- miseksi monumentaalisella 74 kierroksella. Seurasi huomattava loppu Sri Lankaa vastaan.West Indies, joka oli valinnut batin, oli 32 kahdesta 10: n ylle Gayle irtisanoutui kolmesta 16 pallosta. Englanti on opiskellut Gaylea ennen ottelua keskiviikkona ja yksi havainnoista on, että hän on valmis ajamaan aikansa. Gayle tosiaan pelaa enemmän konservatiivisesti kuin useimmat avaajat alussa hänen sisävuoroissaan tietämyksessä Että hän pystyy korvaamaan menetetyn ajan kuuden osumansa kanssa. Joskus tämä taktiikka voi räjähtää. Tämä varmasti näytti olevan kyseessä Colomboon höyhenä yönä; Gayle vietti erittäin pitkään tiedusteluun ja sitten antoi lilangon Ajantha Mendikselle, joka sai valmiiksi neljäs. 12. Länsi-Intialaiset näyttivät marooned. Mutta Marlon Samuels, jossa majesteettinen pahoinpitely Lasith Malingassa, herätti inningin, joka osui 78: stä 56 pallosta.Se johtui siitä, että West Indies’in kokonaismäärä oli 137 kyllä ​​36-juoksun voittoon. Se oli uskomaton voitto. Tästä syystä mikään ei voi olla itsestäänselvyys Länsi-Intian puolelta, jonka valinta viittaa siihen, että uskomus historian kapasiteettiin toistuu itsensä. Maailma Twenty20 2016: tiimityöopasta | Ali Martin Lue lisää

Englanti epäilemättä keskittyy Gayle ja Samuelsin erityispiirteisiin, jotka eivät todennäköisesti lisää nälkää varastetulle yksikölle: kapteeni Dwayne Bravo ja Darren Sammy Tämä pelin muoto kiehtovan ja naiivin välisessä kiehtovassa kilpailussa.Jason Roy ja Alex Hales joutuvat selkeästi vastustamaan todennäköistä avauskuljettajaa Samuel Badreea, tuskin mysteeriä, mutta kova rannehirsi, joka usein toimii uuden pallon kanssa. Englannin vastustajat todennäköisesti käyttävät Enemmän aikaa keskustella siitä, miten heikentää Eoin Morganin lepakoita mieluummin kuin hänen bowlers. Englannissa on eniten pelaajia, jotka voivat aiheuttaa vakavia vahinkoja Jos Buttlerille nyt kaikkein halutuimmasta wicketista.

Kun suomalainen on poissa, Englannin tahdissa hyökkäyksessä ei ole mitään ilmeistä uhkailua; Reece Topleyn vaihtelut saattavat olla tuntemattomia, mikä auttaa hieman. Loput ovat vakavia.Adil Rashid, Big Bashin menestys, on hyvä googly, joka on ulkomaalainen monille kansainvälisille ja intialaisissa olosuhteissa hän todennäköisesti tarjoaa suurimman uhan.

Epätavallisen luultavasti on parempi käsitys siitä, miten West Indies Englanti, pelaa. Koska Englannin puolitoistakymmeniä maailmanmestaruuskilpailuja Englannista on lähestynyt heidän valko-ball-krikettinsä houkuttelevalla vapaudella. Ne eivät ole aina olleet onnistuneita, mutta ne ovat aina antaneet sille menon. Nyt muoto palautuu maailmanmestaruuskysymykseen kysymys on, voiko tämä joukkue välttyä muistuttamaan ummetusta ja pelättävistä puolista, jotka ovat osallistuneet, vaikkakin lyhyesti, viimeisimpiin ICC: n tärkeisiin tapahtumiin.

Rate this post