Jotain on tapahtunut hirveän väärin

Kun on kyse täydellisen koiran aamiaisesta elektronisen kirjeenvaihdon lähettämisestä ajoissa, Fiver on jotain asiantuntijaa. Nimetty, melko puhuvasti ottaen huomioon sen laaja maailmanlaajuinen ulottuvuus sen jälkeen, kun kello on saapunut tilaajien sähköpostilaatikoihin, Fiver sai aikoinaan äärimmäisen myöhästyneenä, kun lukijat saivat päivittäisen jalkapalloseoksensa hieman myöhässä. Tai hyvin myöhään. Tai kahdesti.Tai joskus ei ollenkaan.

Tällaisissa tilanteissa Fiver Towersissa syntyisi paljon sormenjälkiä, kunnes joku huomautti aina, että sillä ei ole väliä, koska me vain lähetämme ulos epäonnistuneesta tee-aikainen jalkapallo-sähköpostista, ei massiivisen jalkapalloseuran työntekijöistä, jotka kamppailevat saadakseen suoraviivaisen hallintovirkamiehen, joka tarvitsee saada monen miljoonan punnan suuren jalkapalloseuran siirron yhdestä klubista toiseen “rivillä”.

Nyt Fiver ei aio alkaa osoittaa Big Finger O’Blamea joko Real Madridin tai Manchester Unitedin puitteissa, koska David de Gean siirron määräaikaa ei ole, koska toisin kuin satoja tuhansia ihmisiä internetissä, olemme täysin hämmentyneet koko prosessista, emme tiedä tai välitä, tai kenen syy on ja on vain hyvin huvittavaa tapahtua (tai ei tapahtunut) lainkaan.Valitettavasti samaa ei voida sanoa siitä huolestuttavasta määrästä molempien seurojen erityisen silmäikäisten faneja, joilla ei ole mitään todisteita, todisteita tai sisäisiä tietoja, kieltäytyvät siitä, että klubi, jota he tukevat, voisi olla väärin, koska…no, he lukevat jonnekin ja se on mitä he haluavat olla totta.Sanoimme, että syytämme Espanjaa yleisesti, ja niiden määräaika on keskiyöllä, kun useimmat tämän maan maat istuvat alas illalliselle.

Ei ole väliä, kenen syy oli se, että sopimus on nyt romahtanut, tässä rohkeassa uudessa jalkapallomaailmassa, jossa tiedotusvälineiden ja tuulettimien reagointi viime hetken allekirjoitusten uutisiin tai niiden puuttuminen Arsenalin tapauksessa viittaa siihen, että siirron määräaika päivä on vahingoittanut sekä maitokuppia että eurovasikkaa suhteessa yleiseen reunaan -paikka-jännitystä, viihdettä ja “pokaalin” pecking -järjestystä, voitatte anteeksi, että ainakin täsmällisyys olisi ensiarvoisen tärkeää.Loppujen lopuksi ajattelevat, miten kansallisen jalkapallon kuvakudos näyttäisi siltä, ​​jos Stoke Roll-Up Man oli suunnitellut nikotiinikorjauksensa, kun Sky Sports News -tuottaja oli leikannut studioon tai jos Everton D1ldo Man oli kääntynyt hetkiä kameroiden jälkeen oli pakattu turvallisesti Finch Farmin parkkipaikalle.

Sankareita, joilla oli huonompi ajoitus, olisivat olleet vain tupakointi Staffordshiressä ja harhautuneita Merseyside’n kanssa jättimäisestä kumista d1ldo hänen kätensä. Sen sijaan he ovat sankareita. Jokainen, joka erehtyi Old Traffordissa tai Bernabéussa, Manchester Unitedin ja Real Madridin voimat voisivat oppia paljon Stoke Roll-Up Manista ja Everton D1ldo Manista varmistaakseen, että Deadline Day -palkinto on tasainen ja tyydyttävä.Jos se ei ole merkki siitä, että jotain on mennyt kauhistuttavasti väärin, niin Fiver ei tiedä mikä on. PÄIVÄKORVAA

“Näin Real Madrid on tehnyt kaiken tarvittavan kaikkina aikoina siirrytään “- Real lopettaa 10-pisteen missiväliinsä De Gean Bernabéun siirron romahtamisessa tekemällä hyvin selväksi, että Realin osalta kaikki on Manchester Unitedin vika.SUOSITELTAVAT KUUNTELUT

Liity AC Jimbon ja jalkapalloviikon viikkoon.

“Kaipasin joitain liukuovia (tai, elokuvaharrastajille, Krzysztof Kieslowskiin Blind Chance) kun Manchester United, onnettomuuden, kohtalon tai vain täydellisen epäpätevyyden aivohalvaus päätyi entisen Manchester Cityn naurunvarteen ja päinvastoin? “- Noble Francis.

Päätin katsomaan verkossa tutustumaan Liverpoolin viimeisimpiin puolustaviin onnettomuuksiin. Googlingin Dejan Lovrenin virhe tekee 149 000 tulosta. Ei voi auttaa ajattelemaan, että heidän on pitänyt jättää muutamia “- Tim Woods.

” Niin Limerickin uusi Neymar-niminen (perjantain bittiä ja Bobia) kutsutaan nimellä Barry Cotter?Oletettavasti voimme nyt odottaa tarinoita Barry Cotterista ja Blarney Stoneistä, Barry Cotterista ja Hyperbaric Oxigen kammiosta jne. Ja niin edelleen, kun se on hidas uutispäivä. “- Mo Holkar.

” Hyvä, minä purehdin. Toivottavasti se on parempi kuin ainakin muutamat 1,056: stä, jotka saatte. Siellä oli kerran Limerick-spotteri / Kuka paljasti nuoren hyökkääjän nimeltään Cotter / Said Scoutti: “Mikä tähti! Hän on Neymarin sylkeä! / / Ja hänen viimeistelynsä ei voi olla kuumempi! “Ben Jones (ja ei muita).

Mahdollisuudet ovat, että jos luet tätä tee-oikea-aikaista jalkapalloseuraa, olet melkein varmasti yksin. Mutta älä pelkää – jos haluat löytää kumppanuutta tai rakkautta, kirjaudu tänne katsomaan eräänlaisen oppivan, ystävällisen ja ystävällisen kansan profiileja, jotka eivät koskaan tavoita unelmoiasi lähtemästä kanssasi.Ja älä unohda, se ei ole hylkäämistä, joka tappaa sinut, se on toivoa. BITS AND BOBS: MÄÄRÄAIKA PÄIVÄÄ TEHDÄ ERITYISESTI!

TEHTY DEAL! West Ham on allekirjoittanut Victor Mosesin, Alex Songin, Michail Antonioin ja Nikica Jelavicin.

Tee tarjous! Everton on allekirjoittanut River Platten puolustaja Ramiro Funes Morin £ 9.5m.

TEHTY…NOPE, EI SAA TEHDÄ. Chelsea on allekirjoittanut Peggy Djilobodjin 2,7 miljoonalla puntaa senegalilaisella keskustapelillä

Se on vain bittipoisto, eikö se ole? Leicester Cityn puolustaja Liam Moore on liittynyt Bristol Cityen tammikuulle asti.

Missä lopettaa? Southampton on repimättänyt Virgil van Dijkistä viiden vuoden Celtic-kauppa.

VASTAA EI SAA KAIKKI. Bournemouth on tehnyt Glenn Murray 3 miljoonan punnan allekirjoituksen Crystal Palaceista.Facebook Twitter Pinterest CRYSTAL PALACEn GLENN MURRAY ON NYT BOURNEMOUTH’S GLENN MURRAY. Valokuva: Andrew Matthews / PA

Onko tämä oikeasti, mitä se on kaikesta? Aston Villa on allekirjoittanut maalivahti Matija Sarkic Anderlechtista.

Jotkut niistä eivät vieläkään ole tehneet tarjousta. Manchester United on valmis lähettämään James Wilson lainaan.

Chelsea on myös ääressä 4 miljoonan euron siirron Reading-puolustaja Michael Hectorille.

Ja tämä. Charlie Austin on pysyä QPR: ssä.

VASTAANOMAINEN MELU. Watfordin keskikenttäpelaaja Miguel Layún on liittynyt Portoon kauden lainaan.

CONSTANT CLATTER. Dimitar Berbatov keskustelee Aston Villin kanssa palatessaan Valioliigan kanssa.

Kaikki nämä pääomat. KAIKKI TÄMÄ KIITOS.Aston Villa-puolustaja Nathan Baker on liittynyt Bristol Cityn lainaan loppukauden ajaksi.

Se on niin loistavaa. Richard Stearman on liittynyt Fulhamiin Wolvesista.

Sinä lopetat menetetyt ja häiritsevät. Nathan Byrne on liittynyt Wolvesiin Swindonista ja Huddersfieldin Jacob Butterfield on mennyt Derbyyn.

LIKE PIGEON TAPAHTUU TUBASSA. Joleon Lescott on liittynyt Aston Villaan West Bromista.

Voi.

Onko se sitten?

Ja hengitä! TEHTY TARJOUS! TEHTY TARJOUS! ON vielä aikaa enemmän! ARRRRGHHH! Liity Nick Milleriin viivalla viikossa klo 19 asti. JÄLJELLÄ LISÄÄ? Siirtoikkuna: miten Espanjassa, Saksassa, Ranskassa ja Italiassa soivat klubeja? Lue lisää

Siirtoikkuna: miten Espanjassa, Saksassa, Ranskassa ja Italiassa klubit käyvät?

Pakokaasu ja 176. minuutti voittaja: NASL-peli, joka kesti lähes kolme tuntia

Voi, ja jos se on sinun juttu…voit seurata suurta verkkosivustoa Big Social FaceSpace -palvelussa. Rekisteröidy FIVERiin

Haluatko oman kopion ilmaisesta tee-aikaisesta sähköpostiosoitteesi lähetetystä suoraan postilaatikkoosi? Onko tavallinen kopio saapunut lopettamaan? Napsauta tästä kirjautumiseen.NO MAS

Rate this post