John Gosden forventer at Aidan O’Brien blir mobbet i Derby

Det er noe trøst for John Gosden, hvis So Mi Dar har blitt utelukket av Oaks gjennom dårlighet, i tanken om at hans sjanse for at Derby suksess kan ha blitt forbedret.Treneren føler at Unibet han er fraværet fra Epsom neste måned, gjør det mer sannsynlig at stjernen Irsk Fylling Minding vil bli målrettet mot Oaks i stedet for å vippe på Colts-rase, der Gosden vil feltet Wings Of Desire, for øyeblikket den 5-1 andre- Favoritt.John Gosden tvunget til å herske så Mi Dar ut av Oaks på grunn av lameness Les mer

Minding’s trener, Aidan O’Brien, har nå “mange kort å spille” i Derby, sa Gosden på en pressekonferanse her på mandag kveld for å Unibet velkomstbonus odds fremme Investec-sponsede Classics. “Så mange løpere, hvorfor skulle du trenge å løpe Minding når hun kan løpe i en Oaks?”

Faktisk forventer Gosden at hans irske rival blir mobbet i Derby og tilbakekalt 2007-rase, i som han løp den fjerde, Lucarno, mens O’Brien hadde ikke færre enn åtte løpere.Newmarket-mannen er også mer respektfull enn mange har vært om kvaliteten på O’Brien Unibet sannsynlige løpere.

“Jeg tror du har veldig flotte hester. US Army Ranger og hesten som var den andre til ham [Port Douglas], de er blodige gode hester. Jeg tror Deauville er en god hest. ”

Gosden ble spesielt tatt av suksessen i Frankrike på søndag i O’Brien’s The Gurkha. “Han var imponerende. Jeg må være ærlig, jeg tror han slo Gruppe tre hester. En hest av min kone [Crazy Horse] ble slått en lengde for andre og han er litt Unibet rusten. Men han viste helt klart at han er en gruppe en hest, så han er spennende hvis de kjører ham der.

“Hvem vet, han kunne gå til St James palass [ved Royal Ascot i midten av juni]. Han kunne være den slags fart.Det er ikke min virksomhet, alt jeg vet er at jeg forventer at Aidan skal slå opp med om lag seks koler, og jeg forventer at Minding skal forbli i Oaks. Jeg er sikker på at de vil gjøre det. “I en viss grad, Gosden er glad for å ha en Derby-kandidat i det hele tatt, etter å ha trodd så nylig som i midten av forrige måned at han ville være urepresentert i rase han Energybet vant i fjor. Wings Of Desire holdt opprinnelig en Derby-oppføring, men treneren trakk ham ut den 7. mars, da det ville ha kostet £ 1000 å holde seg i, men i stedet trodde hesten at han ville gå til den mye mindre prestisjefylte King Edward VII Stakes på kongelig møte. / p>

“Jeg tror det er fortsatt en veldig god ide,” spøkte han. “Alas, jeg har blitt gjort narr av.Og han gjorde bare sin første halvfart 15. mars. “Tilkoblinger må nå Energybet betale £ 75.000 for å komme inn i Derby.

For en kolt å gjøre så rask fremgang, fra første galopp til Derby-saken , er uvanlig, Gosden medgitt, selv om han sendte ut Tamure for å være andre på Epsom i 1995 etter en lignende forberedelse. Av Wings Of Desire, sa han: “Han har en nydelig ramme, godt sinn på ham. Og han har gjort mange solide, stabile ting gjennom vinteren, men han hadde aldri gjort noe Energybet bonus raskt arbeid til den tredje uken i mars. Han lærer seg raskt. “Med henvisning til Colt’s suksess i York’s Dante Stakes forrige uke, la Gosden til:” Jeg ser Frankie [Dettori] ikke slått forsiden for fort, fordi han fortsatt er en baby, men han er en riktig Derby hest, det er ingen tvil om det.Du vil bare elske å få en annen løp inn i ham, det er alt. Han er en stor, strapping, sterk colt nå, og i fjor var han ikke. “Selv om treneren fortsatt føler at i fjor er Derby-vinner, kan Golden Horn ha vunnet til tross for at en og en halv og en er en skygge lenger enn sin optimale avstand, vil Wings Of Desire sannsynligvis vise seg å være en mer grundig oppholdsmann. “Det blir hans beste tur, og jeg vil ikke bry meg med å komme tilbake til en Energybet kilometer og et kvartal igjen. Fordi hvis ting går bra, ville du sannsynligvis sette ham bort for en kong George, noe som er så, han er en skikkelig mil og en halv hest, som sin bror [Eagle Top]. ” erfarne Gosden har sett for mye til å ta noe for gitt.I Tamures år løp han også den tredje, Presenting, og føler fortsatt at hesten ville ha vunnet hvis hans jockey ikke hadde sett at han visste det bedre enn å følge instruksjonene. “Mr Cash Asmussen ville ikke høre på meg. Jeg fortalte Cash, gå til forsiden, gjør løp, gå for det, han forblir, han er en galopp.

Han snakket ham bare for å gi ham litt luft, da kunne han ikke få ut igjen til for sent. Typisk Asmussen, han visste alltid navnet på den ukjente soldaten.

“Det er en bananhud rundt hvert hjørne. Se på så Mi Dar! “

Rate this post