Jarryd Hayneä etsivät NRL-klubit Newcastle, St George, Gold Coast ja Wests

Neljä NRL-klubia ovat julkisesti ilmoittaneet olevansa kiinnostunut houkuttelemasta Jarryd Hayneä takaisin rugbyliigaan, kun hänen olympiakisojen sitoumuksensa ovat ohitse. Kuitenkaan kukaan niistä ei ole Parramatta eikä Sydney Roosters, jotka molemmat olivat ainoat kaksi klubia, jotka hylkäsivät kommenttinsa siitä, aikovatko he pyrkiä koodihyppäämään superstar.Jarryd Hayne roskisee raportteja “salaisista tarjouksista” Parramatta Eelsin aikana Lue lisää

Vaikka Hayne ei vielä ole vielä vahvistanut, palaako hän 13-hengen peliin, Roosters on vahvistanut suosikiksi entisille Eels No1: lle, varsinkin kun ankeriaat sulkeutuvat jälleen allekirjoittamalla Corey Norman. Mutta Gold Coast, St George Illawarra ja Wests Tigers eivät yrittäneet piiloutua kiinnostuksensa tiistaina, liittymällä Newcastlen kisaan äskettäin eläkkeelle jääneelle San Francisco 49er -kilpailulle.Sattumalta kaikki neljä klubeja ovat tällä hetkellä taloudellisesti tukema hallintoelin.

Lohikäärmeiden valmentaja Paul McGregor ei tehnyt yhtään luita niiden halusta entisille Eels No1: lle. “Hän on poikkeuksellinen lahjakkuus.Minulla on ollut vähän tekemistä hänen kanssaan Fidzin ja NSW: n kautta, ja olemme aina laadukkaiden pelaajien jälkeen ja hän on huipputasolla “, McGregor kertoi Wollongongin toimittajille. “Jos hän oli markkinoilla, haluamme olla sekoitus.” Wests Tigersin pomo Justin Pascoe kertoi AAP: lle, että klubi “aina kiinnostaa lahjakkuutta”, kun taas Gold Coastin vastapuolen Graham Annesley on “avoin keskusteluihin “Haynen kanssa. “Kaikki NRL-klubit hyppäävät mahdollisuuksista”, Annesley sanoi.

Nämä kolme klubia ilmaisivat mielenkiintoaan Hayneille eräänä päivänä, kun Knights-toimitusjohtaja Matt Gidley ilmoitti varaavan päivämäärän Haynen johtajan Wayne Beavisin kanssa. “Me varmasti tapaamme hänen johdollaan ja keskustelemme”, hän kertoi Newcastle Heraldille. “Voimme ja tulemme katsomaan, että tuomme jalkapallo-ottelijalle, jos tunnemme, että tämä auttaa ryhmäämme.”

Melbournen jalkapallojohtaja Frank Ponissi sanoi voivansa allekirjoittaa Haynen vain “jos saisimme hänet halpa sopimus “, ja muut yhdeksän seurot suljettiin pois tarjouksen tekemisestä. Hayne, joka sulkeutui NFL: stä yrittäessään pelata rugby-seitsemää Fidžin kanssa Rioon myöhemmin tänä vuonna, on aiemmin sanonut, että hän vain palaa Parramattaan.Ankeriaan virkamiehet kieltäytyivät kommentoimasta Haynen potentiaalista paluuta NRL: ään.

Rate this post