Intia voittaa Australia 37: lla avaamalla Twenty20 Internationalin

Klassinen Virat Kohli tuotti uuden taistelukierroksen ennen kuin Intia kierrätti Australian hallitsemattomasti 37-vuotisessa voitossa tiistai-iltana Twenty20-ottelussa. Kohli ryöstää lyömätöntä 90: stä 55 pallosta, kun Intia lähetti 188-3 Adelaide Ovalin jälkeen Intian tweakers olivat keskeisessä asemassa keilailemisessa Australiassa 151: llä 19: ssa .3: ssa. In-muodossa Usman Khawaja jätti huomiotta Australian ODI-kiertueen Uudesta-Seelannista Lue lisää Spinners Ravi Ashwin (2-28 ) Ja Ravindra Jadeja (2-21) laukaisi pelin määrittelevän romahtamisen – radalla 89-1 yhdeksännellä ylityksellä, Australiasta kiskaistiin ja menetti viimeiset yhdeksän käyntinsa vain 62 ajolle.

Ashwin ja Jadeja väittivät, että Australian ensimmäiset neljä wicketia, joissa isännät lähtivät 89-1: stä 110-5: een 27 pallon palloon.

Kapteeni Aaron Finch top- Oli 44: stä 33 palloa, mutta oli ainoa australialainen batsman, joka teki jälkensä – Steve Smith (21) oli ainoa muu 17: lle.

Intialaiset, joita vice-kapteeni Kohli vetävät 1-0 johtaa kolmipelisarjan ennen ottelua Melbournessa perjantaina ja Sydneyssä sunnuntaina.

Kohli pudotti yhdeksän neljää ja kaksi kuusikymmentä hänen lyönnään, rankaisemalla Australian nopeita bowlers.

Express nopea Shaun Tait myönsi, että 45 kruunaa neljää wicketless -siirrosta, jotka sisälsivät kuusi laajaa, ja kavereita James Faulkner (1-43) ja Kane Richardson (0-41) P> Vain ikivihreä Shane Watson, joka ajatteli, että hänen kansainväliset päivät olivat päättyneet, kun hän viimeksi pelasi Australiassa viime syyskuussa, sai virran.

Watson lopetti 24-2 neljästä ylimyksestä,

Mutta Australia ei voinut pitää sisällään Kohliä, joka saavutti puoli vuosisataa 32 pallosta ja oli mukana kertomassa yhteistyössä Suresh Rainan kanssa (41 34 toimituksesta).

P> Parille asetettu 100: ta kulkee 68 palloa matkalla 132: sta ajetulle jalustalle, joka oli murskattu vain viimeisen yli.

Finch ja Smith näyttivät lupaavalta, kun Finch ja David Warner ottivat 47: 42: n ajetun liiton, mutta Smithin irtisanominen Jadejalle aloitti kotisivun dian.

Rate this post