Gregg Popovich: Warriorsin Spursin teurastus oli “miehiä ja poikia”

Steph Curry ja hallitsevat Warriors eivät enää ole lyöneet joukkueita vaan heittävät hämmästyttäviä iskuja NBA: n parhaimmistoa vastaan. Tee se toiseksi paras.

Kahdeksan päivän kuluttua Golden Valtiolla on 30 pisteen voitot Clevelandin, Chicagon ja San Antonioin välillä. Curry teki 37 pistettä ja osui kuuteen kolmeen viiteen kolmeen jännittävään neljännekseen maanantai-iltana, ja hallitsevat mestarit näyttivät siltä, ​​että he edelleen hallitsevat länttä ohjaamalla Spurs 120-90.

“Ei hetkeä ole liian suuri, “Curry sanoi. “Tiedämme, että tämä on vain toinen säännöllinen kauden peli, mutta siellä oli hype noin. Joka kerta kun meillä on tilaisuus todistaa, kuka olemme ja ottakaa toinen askel matkalle, olemme valmiita siihen.Se ei ollut aina niin. Tämä ydin on ollut yhdessä jonkin aikaa ja ymmärtää, miten henkisesti valmistautua näin oleviin iloihin. “NBA (@NBA) #AnotherOne #NBAVine https://t.co/4AFvZ57X4OJanuary 26, 2016

NBA MVP: llä oli 15 pistettä avauspuolella, 18 kolmannella ja ammuttiin 12: lla 20: llä Golden Staten 39. kotivoitolla raakavassa Oracle Arena -tapahtumassa, jossa myyjäväki näki epäsuoran laskeuman, mikä laskutettiin potentiaaliseksi länsimaisessa finaalissa. . Warriors (41-4) räpytti Spursin (38-7) 13-pelin voittoputken, pois parhaasta franchise-historiasta, mutta ilman Tim Duncania tällä kertaa.Joukkueet saivat NBA: n historiassa korkeimman yhdistetyn voittopotentiaalin, kun vastustajat kokoontuivat vähintään 40 peliä kauteen. Draymond Green on monipuolinen supertähti – ja hän on täydellinen uudelle NBA: lle Lue lisää

Curry galopoi alas Tuomioistuin ja pudotti rintaansa toisen suoran kolmen osoittimensa jälkeen ja 10. peräkkäisellä pisteellä Golden State nousi 76-56 ja 7:55 mennä kolmanteen. Se oli hänen 1400-vuotias uransa kolme, ja hänestä tuli 26. pelaaja NBA: n historiassa saavuttamaan tämän merkin.

“MVP!” -kappaleet tulivat joka puolelta areenasta, kun Curry teki kaiken hänen korkeimmilleen, Pisteytys yhteensä 17 peliä vastaan ​​San Antonio – kolkuttaa kolminkertainen lähtötasosta ja lyödä kauas kaaren yli.Toisen kolminkertaisen kaksinpelin kaksoisvuotena, kun hän sijoittui perjantaina Indianaa vastaan ​​puoliautomaatilla, dynaamisella varikolla oli kolme varasta alussa pelin puolustavan sävyn asettamiseksi. Ja Warriors ei suostunut rakentamaan 62-47 puoliajan lyijyä.

All-Star eteenpäin Kawhi Leonard teki 16 pistettä loistaville Spursille, Harrison Barnes ja Andre Iguodala vartioivat häntä varhain.Spursilla ei ollut Duncanin läsnäoloa, koska he olivat surkeita hänen oikealla polullaan.

“He kiljuivat meitä joka puolelta peliä”, Spurs vartija Manu Ginobili sanoi. “Aggressio oli yksi.”

Myös valmentaja Steve Kerr oli epäuskoisena katsomassa nykyistä tiimiään perusteellisesti purkaa vanha kummassakin päässä – puhumattakaan hänen mentoristaan ​​ja hyvältä ystävalta Gregg Popovichilta. Kerr suoritti toisen pelinsä takaisin pitempään poissaolon jälkeen 1. lokakuuta johtuen komplikaatioiden takia kaksi takaisin toimintaa.

Popovich ymmärsi hypeä yhdeksi odotetuimmista tavanomaisista kauden otteluista viime muistissa .

“Miksi et?Se on kaksi joukkuetta, joilla on paras ennätys, pelaten se näyttäisi olevan looginen minulle “, hän sanoi. “Meistä tuntuu olevan erilainen kuin joukkue, joka on paras joukko liigassa. Saan perhosia suolistani ja innoissaan pelistä ja kaikesta sellaisesta. Minusta tuntuu, että joka ilta. “

Silti Spurs ovat edelleen takana sijoituksissa huolimatta Golden Statein NBA-ennätyksestä 24-0, joten Warriors halusivat vain lähettää viestin Että he aikovat voittaa toisen mestaruuden.

Ensinnäkin soturit pyrkivät Chicago Bullsin NBA-ennätykseen, jossa on 44 suoraa runkosarjan voittoa. He paransivat 21-0 tällä kaudella. “Se oli kuin miehet ja pojat siellä tänä iltana”, Popovich sanoi.

Rate this post