Dohan tarjoukset 2017 ja 2019 tutkittavien maailmanmestaruuskilpailujen aikana

Dohan tarjoukset 2017- ja 2019-yleisurheilun MM-kisoille ovat nyt tutkinut IAAF: n etiikkapankki, UKA: n puheenjohtaja on paljastanut.

“Minulla on ollut useita keskusteluja IAAF: n kanssa ja he ovat kertoneet, että Dohan 2017- ja 2019-tarjoukset on nyt viitattu eettisääntöihin.Seuraava keskustelu tulee olemaan eettisen toimikunnan kanssa, jotta voin esittää kaikki, mitä kuulin “, sanoo Ed Warner, joka esiintyy kulttuurin, tiedotusvälineiden ja urheiluvaliokunnan edessä. Siinä on selvä ex-IAAF: n päällikkö Lamine Diack ja lapset tarttivat kaikki mahdollisuudet Lue lisää

P>

Guardian paljasti joulukuussa 2014 sähköpostiviestin, jossa Papa Massata Diack, häikäilemättömän kansainvälisen urheiluseurojen presidentti Laminen poika, oli ilmeisesti pyytänyt Qatarilta 5 miljoonaa dollaria (3,5 miljoonaa euroa) Tarjosi 2017-maailmanmestaruuskilpailuja ja olympialaisia.Diack, jota Interpol halusi nyt osana ranskalainen rikostutkinnassa urheilussa, joka on myös pidättänyt isänsä, kieltäytyi lähettämästä sähköpostia.

Viime vuonna viime vuonna IAAF: n riippumaton eettinen toimikunta sanoi myös, että Kenian viranomaiset On annettu kaksi autoa Dohan tarjouskilpailuissa vuoden 2019 MM-kisoissa. Qatarin pääkaupunki menetti Lontooseen 2017-mestaruuskilpailuihin, mutta voitti oikeuden isäntänä 2019.

Tässä kuussa Warner sanoi BBC: n Sportsweek-ohjelmalle, että vanhempi IAAF: n virkamies oli kertonut, että “ruskeat kirjekuoret” Jotka luovutetaan hotellihuoneessa vuoden 2017 aattona.Qatar-yleisurheiluliitto on johdonmukaisesti kiistänyt kaikenlaiset väärinkäytökset.

Varapääministeri Damian Collinsin kanssa Warner kieltäytyi kertomasta, mikä vanhempi IAAF-kuva oli kertonut hänelle ruskeasta kirjekuoren huhuista mutta että hän antaisi kaiken, mitä hän tiesi Ennen eettistä komiteaa. Häneltä kysyttiin, oliko Sebastian Coe, sitten IAAF: n varapuheenjohtaja ja osa Lontoon 2017 -hintatarjousryhmästä, joka oli kertonut hänelle, mutta hän kieltäytyi vastaamasta. Coe kertoi BBC: lle, että hän ei ollut kuullut väitteitä ennen.

Collins sanoi, että Warneria voitaisiin syyttää olemasta osa “hiljaisuuden salaliittoa”, koska hän odotti neljä vuotta ennen huhujen mainitsemista.UKA: n puheenjohtaja sanoi, että vasta äskettäin hän oli harkinnut väitteitä uusien väitteiden perusteella Dohan tarjouksesta ja korruptiosta IAAF: ssa. “Olen työskennellyt sen perusteella, että koska nämä olivat riittävän vanhempia ihmisiä Sitten heille lähetettiin, ehkä se ilmenee, että he eivät olleet “, hän kertoi valiokunnalle. “Olisin erittäin pettynyt, jos huhuja ei toimisi. Katsotaanpa, kuka tiesi mitä. “

Warner on ehdottanut, että jos se ilmenee, että Dohan tarjous ei ole hallituksen yläpuolella, se voisi ajaa takaisin 7,2 miljoonan dollarin takaisinmaksua, Jotta vastaisi summaa, jonka Qatar oli ehdottanut.Nyt IAAF: n puheenjohtaja Coe on sanonut, että jos väärinkäytökset todistetaan, hän tutkii kaikkien tärkeimpien mestaruuskilpailujen palkinnon. Ranskalainen poliisitutkimus ymmärretään katsomalla jokaisen yleisurheilun maailmanmestaruuskilpailujen palkintoa vuodesta 2009 entisen Doping-viraston pääjohtajan Dick Poundin raportin jälkeen valtion tukeman dopingin yhteydessä Venäjällä ja siihen liittyvästä peittämisestä IAAF: ssa .Coe ymmärtää, että hän on henkilökohtaisesti viitannut 2017-tapauksen etiikan valiokuntaan Dahlan al-Hamadin, Qatarin yleisurheiluliiton presidentin ja IAAF: n neuvoston jäsenen pyynnöstä. Venäjän urheilijat eivät saisi kilpailla vuoden 2016 olympialaisissa, sanoo UKA: n puheenjohtaja Lue lisää

Warner paljasti myös, että maailman sisätilojen mestaruuskilpailuihin valittujen brittien urheilijoiden on allekirjoitettava asiakirja, joka kieltää heidät tulevaisuuden kilpailusta elämään, jos heidät todetaan syyllistyneen dopingiin.Hän vahvisti, että lauseke kirjoitettaisiin brittiläisen tiimin valitsemiin sopimuksiin maaliskuussa Portlandissa ja Lontoon 2017 maailmanmestaruuskilpailuissa.

“Sopimuksessa British urheilijat sanovat, että he menettävät oikeutensa Edustavat jälleen Britannian jos heidät on kielletty “, Warner kertoi parlamentaariselle valintalautakunnalle. British Olympic Associationilla oli aiemmin sääntö, jonka mukaan urheilijat jäisivät pois tulevista pelistä elämäänsä jos heidät kiellettäisiin, mutta sen todettiin olevan oikeudellisesti täytäntöönpanokelvoton. Oikeudellisten asiantuntijoiden välittömästä skeptisyydestä huolimatta Warner sanoi, että UKA neuvotteli asianajajien kanssa siitä, kuinka sääntöä voitaisiin parhaiten laatia.

“Taistelu kannattaa, koska tulos on niin tärkeä.Tiimin jäsenet ovat sopineet maailmanlaajuisesta sisätiloista, “sanoi Warner. “En näe yhtäkään heistä siitä, että he olivat eri mieltä siitä ja sitten. Jos haluatte olla valittuna, sinun täytyy allekirjoittaa tiimin jäsenet sopimus. “

UKA: n puheenjohtaja sanoi myös, että Venäjää ei saa päästää takaisin kilpailuun ennen Rio 2016 -pelejä ja Kehotti Coea siirtymään nopeasti nimeämään uusi pääjohtajan ja ylimmän johtoryhmän.

Mutta hän tuki Coea valtavassa paineessa monilla rintamilla organisaation uudistamiseksi. “Me auttamme saamaan miehellämme siihen paikkaan ja uskon, että hänellä on ollut älykkyys, älykkyys, kunnianhimo ja rehellisyys, jotta tämä muutos toteutuisi.Uskomme, että tämä mies voi toimittaa ja toimittaa “, hän sanoi.

Yhdistyneen kuningaskunnan Anti Dopingin pääjohtajan Nicole Sapsteadilta kysyttiin myös, voisiko Venäjä uudistaa anti-doping-järjestelmän ajoissa Rio 2016 -olympialaisiin. “En usko niin. Se, mitä olemme nähneet, on niin kiinteä, että tämä ei ole yön ratkaisu. Mielestäni kestää useita vuosia ennen kuin uskottavuus voidaan liittää ohjelmiin ja mahdollisesti esitysten uskottavuus. “

Rate this post