bet365 online sport fogadás

Antwerpen – belga kerékpáros Philippe Gilbert módszerrel szuverén eléréséhez 101 kötet Unibet rangos klasszikus körül Flandria. Rider csapat Quick-Step padlók nyerte, miután egy szólót menekülés, amelyre fejest mintegy 55 km a cél előtt.A második helyet a második klip Mank honfitársa Greg Van Avermaet harmadik pedig a holland Niki Terpstra.

Peter Sagan, mint egy bajnok a tavalyi vezető a törekvés felzárkózás Gilbert mintegy 17 km a cél előtt, valamint két másik versenyző után csökkent a szerencsétlen forduljon a tűzfal, és még cseréje után a kerékpárt ment, elveszett egy igazi esélyt, hogy harcolni a győzelemért.

 lovas pályán rangos klasszikus várja a keskeny Bet365 utakon belga mászni tizennyolc, ebből tizenegy dombok pavé – hívott. „Cat feje”.Miután csak húsz kilométerre szakított egy csoport nyolc versenyző, aki fokozatosan létre, mielőtt a peloton és tíz perces előnyt. A csoportba Mark McNally (akar-Gobert), Oliviero Troia (UAE Emirates), Julien Duval (AG2R La Mondiale), Stef Van Zummeren (Veranda Willems Crelan), Michael Goolaerts (Veranda Willems Crelan), Julien Morice (Direct Energy), André Looij (Roompot) és Edward Planckaert (Sport Vlaanderen – Baloise).

kilencven kilométerre a cél előtt, a peloton származó odpútala elit csoport, amely több aspiránsok a teljes győzelem. Erős öntött formájában egy trió Tom Boonen, Philippe Gilbert, Matteo Trentin benne volt egy stabil Quick-Step padló.A szivárgás is szerepelt köztük Bryan Coquard (Direct Energy), Arnaud Démare (FDJ), Sep Vanmarcke (Cannondale-Drapač), Alexander Kristoff (Katusha) és Luke Rowe (Sky). Üldözők kifogott és megtartott első csoportja körülbelül egy percig a csomagolás előtt.

akkor megy, hogy elkerülje solo Philippe Gilbert. Tapasztalt belga, aki megnyerte a héten 41. futam Three Days De Panne 35 km a cél előtt választott üldözni hét tagú csoport. Az lenne a Sagan s Van Avermaete Gilbert abban a pillanatban, elveszíti 70 másodperc. Mielőtt az utolsó előtti Unibet sportfogadas mászni a Oude Kwaremont (17 km a cél előtt) Gilbert tartjuk perces vezetést.A mászás Sagan kapcsolatba lépett a balsorsú védőgátat és elesett. Szenvedett véres vágást az orrán, csere kerékpár elveszíti értékes másodpercet, és majdnem elvesztette az esélyt a sikeres kimenetelét. & Nbsp;

Gilbert elsajátította az utolsó mászás Paterberg, majd az utolsó 13 km a gépen. A legsikeresebb héten karrier végül véget ért szuverén diadal és az esemény után három nappal a De Panne ünnepelte újabb sikert.

Részletes természetesen futam:

http://bonusz-online.com/bet365

bet365 online sport fogadás 5.00/5 (100.00%) 1 vote