Bastian Schweinsteiger ja Morgan Schneiderlin junan kanssa Manchester Unitedin tiimikaverit Seattlessa

United pelaa ensimmäisenä neljästä ottelusta Yhdysvalloissa lauantaina, kun he kohtaavat Meksikon puolella Club América.United laskeutui Seattlessa ennen kansainvälistä Champions Cupia ystävällisesti keväällä heidän askelessaan Schweinsteigerin ja Schneiderlinin kaksinkertaisen allekirjoittamisen jälkeen. Manchester Schneiderlin Manchester Unitedissa: keskeiset kysymykset | Jamie Jackson ja Dominic Fifield Lue lisää

United vahvisti, ennen kuin laskeutui Yhdysvaltojen länsirannikolle, että Schweinsteiger oli allekirjoittanut kolmen vuoden sopimuksen Old Traffordissa sen jälkeen, kun hän oli pitkään yhteydessä Bayern Munichin kanssa. P>

“Bastian on äärimmäinen ammattilainen ja epäilemättä hänen kykynsä ja kykynsä kontrolloida pelejä”, sanoi Van Gaal, joka työskenteli Saksan kanssa kahden vuoden ajan Bayernissä. “Hän tuo runsaasti kokemusta ja on erinomainen lisä joukkoomme”.

Schneiderlinin, joka oli yksi Southamptonin vaikuttavimmista esiintyjistä, heidän edistyksensä Premier-liigassa, Unitedin faneja, jotka haluavat joukkueensa haastamaan otsikkoa ensi kaudella.

Nyt duo keskittyy asettumaan elämään Unitedissä.Schweinsteiger ja Schneiderlin olivat kaikki hymyillen, kun he lähtivät tiimin valmentajilta Unitedin Bellevuen hotellilta Seattlen laitamilla. Ne liittyivät bussiin uudet allekirjoittajat Memphis Depay ja Matteo Darmian, jotka haluavat osallistua tämän viikonlopun ystävälliseen CenturyLink Field, Seattle Soundersin kotiin.

Huoneet, 26-vahva United-joukkue jätti hotellistaan ​​ja teki kevyen venyttelyn istunnon NFL-puolen Seattle Seahawksin lähellä.

Huolimatta spekulaatiosta, joka yhdistää hänet Real Madridin kanssa, maalivahti David de Gea oli Unitedin kanssa Washingtonissa. Robin van Persie ei kuitenkaan ollut läsnä. Hollannin hyökkääjä paljastetaan Fenerbahcen pelaajana Turkissa tiistaina.Toinen kaksi huomattavaa poissaoloa Unitedin koulutuspuolueesta ovat Rafael da Silva ja Víctor Valdés. Marcos Rojo ja Ángel Di María vapautetaan kiertueesta sen jälkeen, kun he ottivat vastaan ​​Argentiinassa Copa Américassa tänä kesänä. Club Américan jälkeen United lentää San Joseon, jossa he pelaavat San Jose-maanjäristyksiä ja Barcelonaa ennen kierrosta Chicagossa, jossa he kohtaavat ranskalaisia ​​mestareita Paris Saint-Germain.

Rate this post