Atalanta Bergamo – Bologna FC 2:0

А дълга серия без победа приключила. Аталанта пред собствената си публика и Болоня играе първи път от декември 2015 обяснят с три точки. Bergamaschi реши за тяхната победа вече през първата половина, която постепенно се прокара Гомес и Диаманти. През второто полувреме, въпреки че вградената не падне, но рита дузпа и двама съдии теглеха червен картон.

Мачът започна предпазливо и от двете страни, по-голямата притежаването трябва Болоня. Нейният обидно, но не може да се мисли за нещо отпред и в крайна сметка излезе напред в резултата Аталанта. В 27-та минута той обича като млад мъж се заигра с отбраната Диаманти и сервира топката бетфеър бонус пред празната цел незаета Gomez – 1: 0 в полза на Аталанта. Въпреки Болоня ми даде бърз отговор, и доставя топката в мрежата, но всичко, от нейна гледна точка на развалена вдигна флага. Впоследствие всички насочено към факта, че вече до края на половината на полувремето не се променя, но се затича Cigarini, се отървах от противника си и всеотдайно се намери в вар nabíhajícího Diamantiho – 2: 0th

През втората половина влезе Болоня с ясна цел възможно най-бързо, за да се намали и да се върнат в играта. Гостите имаха някои много териториално надмощие, но като през първата половина липсваше до попадение. Аталанта доста гладко държат рейтинг и петнадесет минути преди края може да увеличи вече върху разликата от три гола. Gastaldello пропусна фаулиран Gómez и съдията нареди дузпата. Maurizio Pinilla, обаче, спортингбет бонус предлагат възможности презираха Mirante заловен посока и все още държи малък шанс за обрат.

Шанс да спечелят една точка, но в крайна сметка успя да спре репресиите Mbayeho който не може да получи нищо друго освен червен картон. Няколко минути по-късно, тя го и колегата му Gastaldello и Болоня ескортиран без двама играчи за мача, няма шанс да се драматизира мача.

Rate this post