Alec Stewart kaže da Michael Di Venuto ima znanje koje će voditi Surrey

Alec Stewart, direktor kriket u Surreyu, gledao je izvan nacionalnosti kada je unajmio Michaela Di Venuta da postane trener kluba, navodeći australsko “duboko znanje” engleske igre kao razlog imenovanja.

Di Venuto, koji će odstupiti od svoje uloge australskog pomoćnog trenera i udaranja mentora nakon svoje serije Twenty20 u Južnoafričkoj Republici, potpisao je trogodišnji ugovor na The Ovalu nakon što je Graham Ford napustio Šri Lanku prošlog Bet365 ne uzima nikakvu proviziju mjeseca. Potpisivanje australskog Big Hitter-a Aaron Finch Pročitajte više

42-godišnji bivši opener igrao je za Sussex, Derbyshire i Durham tijekom svojih 13 sezone u županijskom prvenstvu kriket – osvojio je uzastopne naslove s posljednjim u 2008 I 2009. – i pridružit će se promotivnom Surreyu početkom travnja.

“Gubljenje trenera na početku godine bio je daleko od idealnog”, rekao je Stewart. “Ali vjerujem da smo angažirali trenera sličnog pristupa i radne etike; Jedan član osoblja koji napušta ne mijenja cijeli set.

“Napravio sam svoju zadaću s Michaela i bio je vrlo cijenjen od strane svih s kojima sam razgovarao, tek su mu ponuđeni novi posao od Australije.Veličina tog kluba vidjela je posao privlači mnogo interesa diljem svijeta, no ono što se istaklo bilo je njegovo duboko poznavanje županijskog kriket. ”

Iako je Stewart ponovno gledao u inozemstvo za trenera nakon južnoafričkog Ford je dvije godine u ulozi, vjeruje da je Engleska ipak mogla imati koristi nogometni Bet365 bonus “cashback” ukoliko je ugled Di Stevea za razvijanje igrača, poput kapetana Australije Steve Smith, prevodio u Surreyovu momčad. Stewart je rekao: “uklonim putovnicu Stranu stvari i izgledaju isključivo na vjerodostojnosti. Željeli smo postaviti glavni trener s dokazanim rezultatima poboljšanja igrača, koje je tijekom tri godine radio s Australijom i onaj koji zapovijeda trenutačno poštovanje.

“Neću postavljati ciljeve u smislu Trofeja, jednostavno želim vidjeti napredak.Klub je to radio tijekom protekle dvije godine i bio je nagrađen promocijom. Želimo biti sigurni da smo uspješni, ali i pružiti igrače za Englesku; Svaka županija ima tu dužnost. “Surrey, koji započinje svoju sezonu u Nottinghamshireu 10. travnja, smatrao je pomoćnom treneru Engleske Paulu Farbraceu za ulogu samo da bi saznali da je potpisao ugovor s Engleskom i Walesom Di Matteo će raditi zajedno s kapetanom Garethom Battyom kako se klub osvrće na vrhunski let nakon promocije kao prvaka Divizije Dvije.

/ P>

Rekao je: “Bila je velika čast što sam radio sa ekipom Australije, ali prilika da dođem do kluba veličine i potencijala Surreya kao glavnog trenera bila je prevelika prilika za mene da okrenem prema dolje.Puno sam uživao u svom radnom vremenu pod [glavnom trenerom] Darrenom Lehmannom. Bilo je privilegija raditi s australskim šišmišima i vidjeti kako se Steve Smith i David Warner razvijaju u dosljedne scenariste.

“Vidjeti ih ima toliko uspjeha na međunarodnoj sceni. Ono što su postigli je svjedočanstvo njihovog napornog rada i predanosti da budu najbolji igrači za koje mogu biti. ”

Stewart je rekao:” Cricket Australia je bio izvanredan za rješavanje; Oni su zadovoljni svojim ljudima da se bolje negdje drugdje. Michael bi se jednoga dana mogao vratiti i trenirati, ali barem iduće tri godine, mi ćemo imati koristi od njegovog znanja u Surreyu. “

Rate this post